IMG_9685.JPG

HANNA

Jeg er utdannet klinisk ernæringsfysiolog, og for tiden holder jeg på med en PhD innenfor ernæring. Jeg er også medeier i Lunsjkollektivet, en start-up som leverer smart, fargerik og skikkelig god lunsj.

Jeg synes sammenhengen mellom hvordan vi har det både fysisk og mentalt, og hva vi putter i oss, er fantastisk spennende. Jeg er opptatt av at maten vi spiser skal være skikkelig bra og smart for både oss og jordkloden, og oppskriftene du finner her er laget med et ønske om å inspirere deg til å spise mer fargerikt og plantebasert. Jeg mener ikke at alle burde kutte kjøtt helt, men jeg håper å kunne inspirere deg til å lage mere mat basert på grønnsaker. Min hovedfilosofi når det kommer til kosthold er at vi både trenger og har godt av litt av alt, og at det beste du kan gjøre for å oppnå et velbalansert kosthold og en fornøyd kropp er nettopp det å spise variert. Mitt ønske er først og fremst å inspirere deg til å velge et kosthold som gjør kroppen din glad, og spise mer av alt det vi vet er bra. Det trenger ikke være så veldig vanskelig.

Oppskriftene du finner her er derfor laget med et ønske om å inspirere deg til nettopp dette. Spis mat som gjør kroppen happy, rett og slett.

Hanna Fjeldheim Dale /

hanna.dale@outlook.com