HFSlogo2.jpg
Grønn supersmoothie med spinat & ananas

Grønn supersmoothie med spinat & ananas

Nå må du ikke la deg skremme av fargen. Denne herligheten kan kanskje se litt skremmende ogi overkant grønn ut ved første øyekast, men smaken er utrolig frisk og god! Dette er den perfekte frokosten / mellommåltidet / oppkvikkeren hvis du føler for å gi kroppen en skikkelig vitaminbombe. Du får garantert gitt immunforsvaret en velfortjent boost. Naturlig detox på sitt aller beste. Jeg var lenge litt skeptisk til alle de grønne smoothiene som florerer. Hovedpoenget er jo at det skal smake godt, ikke bare at det er sunt. Og det er absolutt ikke alltid tilfellet med diverse grønne drikker der ute... Jeg har vært gjennom et par mislykkede forsøk, før jeg endelig kom fram til denne superkombinasjonen. Ananasen tilfører masse flotte enzymer som kroppen din trenger, og gjør smoothien veldig frisk og god. Spinaten er det vel ingen overraskelse at er super for deg, og dessuten er komboen ananas / spinat fantastisk. Anbefales også i salat! Agurken gir en frisk og mild smak, ingefæren er perfekt til ananasen, samtidig som det jo er en kjent sak at ingefær i prinsippet skal kunne kurere nesten alt. Whats not to like?

Dette er enkle og rene ingredienser, og absolutt ikke en overhealthy ''superdrikk'' full av diverse grønne pulvere og ingredienser du aldri har hørt om. Det eneste litt ''oversunne'' jeg pleier å ha i (og som dere sikkert allerede har skjønt at jeg har en hang-up på) er kokosolje. Det er absolutt ikke nødvendig, men for et balansert måltid, gir det både en god smak og påfyll av mange viktige fettsyrer som er supre for deg. Det samme gjelder linfrø. Give it a try! Jeg har dilla.

Grønn supersmoothie

1 stort glass

1/3 ananas

1 banan

2 never frisk spinat / 5 puter frossen spinat

ca 7 cm agurk

en bit fersk ingefær

1 ts linfrø

1 dl kaldt vann

1 ts kokosolje (valgfritt)

Skrell ananas og banan, og del i biter. Ha alle ingrediensene i en blender, og kjør det til en glatt drikk. Juster evt konsistensen med mer vann. Nyt med det samme.

Greenylicious.

nav.pagination {display;}
Salat med smak av sol og vår

Salat med smak av sol og vår

Fargefin potetsalat med fetaost & grønnsaker

Fargefin potetsalat med fetaost & grønnsaker