HFSlogo2.jpg
 KOKEBOK: REN, GLAD MAT - 80 fargerike oppskrifter fra happyfoodstories.com

KOKEBOK: REN, GLAD MAT - 80 fargerike oppskrifter fra happyfoodstories.com

ENDELIG har kokeboken gått i trykken! Det har vært en fantastisk spennende og morsom prossess, og jeg håper dere vil like resultatet! Boken kommer ut på Kagge / Stenersen forlag. En stor TAKK til Solveig Øye som er redaktør, og Morten Brun som har tatt nydelige bilder.

Boken kommer for salg i alle bokhandler mandag 4. januar, men du kan forhåndsbestille den allerede nå! HURRA! Hvis du forhåndsbestiller boken nå, får du også 50,- kr i rabatt! Boken kommer da rett i posten en av de første dagene i januar.

JULEGAVE!?
Ønsker du å gi bort boken i julegave, og tenker at det hadde vært koselig med et ''bevis'' på gaven før den dukker opp i postkassen, sender jeg gledelig ut ''gavekort'', med bilde av forsiden og en koselig julehilsen! Så hvis du ønsker et lite jule-gavekort som du kan legge under juletreet, så kan du forhåndsbestille boken her, og sende meg en mail på hanna.dale@outlook.com, der du skriver navn og adresse gavekortet skal sendes til.

Boken inneholder hele 80 oppskrifter, og det er en god samling av gamle favoritter og helt nye oppskrifter. Innholdet strekker seg fra frokost, salat og småretter, supper og gryter, middag, tilbehør samt søtt, dessert og bakst. Alt du trenger, rett og slett! Håper dere liker den!

BESTILL BOKEN HER OG FÅ 50,- RABATT!

nav.pagination {display;}
Gresskarsuppe m. gulrøtter & kokos

Gresskarsuppe m. gulrøtter & kokos

Perfekt helgebrunsj: Eggerøre m. grønnsaker & avocado

Perfekt helgebrunsj: Eggerøre m. grønnsaker & avocado