HFSlogo2.jpg
Perfekt helgebrunsj: Eggerøre m. grønnsaker & avocado

Perfekt helgebrunsj: Eggerøre m. grønnsaker & avocado

Jeg er et skikkelig frokostmenneske, og er helt avhengig av en frokost som involverer korn, frukt og bær i en eller annen kombinasjon. Som oftest blir det grøt. Grøt med banan (ingen dag uten banan!), bær, syltetøy og cottage cheese er det det går aller mest i om dagen. Jeg er ganske ensformig og kjedelig på frokostfronten, og velger helst grøten uansett hva slags valgalternativer jeg har. Min bedre (beste!) halvdel, derimot, spiser helst salte, varme retter til frokost fremfor grøten anytime. Denne saken er inspirert av han (takk for inspo, M!), og funker selvfølgelig like fint til frokost som til lunsj. Bruk gjerne det du har av grønnsaker, her finnes det ingen fasit på hva som blir best. Også smaker det jo ekstra godt med litt digg brød ved siden av. Frokost, lunsj eller brunsj - nyt! God helg / godmorgen osv!

 

eggerøre3.jpg
Eggerøre m. grønnsaker & avocado
1 person

1/2 rødløk
1/2 paprika
en neve finhakket spinat
1 stor sjampinjong
2 egg
olje / smør til steking
salt + pepper

1/2 avocado
en neve cherrytomater
fersk timian til servering

evt brød + smør

Finhakk grønnsakene og stek dem gyllende i litt olje i en panne. Tilsett eggene og rør rund til du har en fin eggerøre. Server eggerøren med en halv avocado i skiver, cherrytomater, et dryss salt og pepper og digg brød.

 

nav.pagination {display;}
 KOKEBOK: REN, GLAD MAT - 80 fargerike oppskrifter fra happyfoodstories.com

KOKEBOK: REN, GLAD MAT - 80 fargerike oppskrifter fra happyfoodstories.com

Grønn pasta m. søtpotet & fantastisk grønnkålpesto

Grønn pasta m. søtpotet & fantastisk grønnkålpesto