HFSlogo2.jpg
HAPPY 2016: Happyfoodstories ''happy-bowl'' + NY BLOGG / happyfoodstories tre år!

HAPPY 2016: Happyfoodstories ''happy-bowl'' + NY BLOGG / happyfoodstories tre år!

Happyfoodstories feirer tre år idag! Jeg synes det var på tide at bloggen fikk seg en aldri så liten oppussing, så jeg starter det nye året med å si velkommen til en helt nyoppusset happyfoodstories.com! TUSEN TAKK til flinke Sandra Abelsnes Stokka for design! Det som startet med et lite personlig prosjekt, i form av å samle sammen oppskrifter og bilder for min egen del, har gradvis ekspandert til å bli noe så mye større og mer omfattende enn det jeg noen gang kunne forestille meg! 2015 har bydd på så mye bra, og et helt konkret bevis på det finner dere faktisk i alle landets bokhandler denne uken! At 2015 skulle bli året jeg skulle få muligheten til å skrive min helt egne kokebok, hadde jeg aldri trodd for et år siden. Jeg er så fantastisk takknemmelig og GLAD og HAPPY for å få gi ut et produkt av tre år med matblogging (pluss masse annet digg!) i form av kokeboken ''REN, GLAD MAT - 80 fargerike oppskrifter fra happyfoodstories.com''! Tusen takk til alle dere som følger med og lar dere inspirere, uten dere hadde dette aldri vært mulig! HURRA og TAKK!

Jeg vil markere et nytt år og feire utgivelse av kokebok, samt en nyoppusset blogg med en fargesprakende og velsmakende oppskrift som inkluderer alt jeg synes er bra: Masse fine farger og et innhold som gjør både øyne kropp happy! Denne herlige bollen håper jeg kan inspirere til egen triksing og miksing med tilgjengelige fargerike ingredienser, som et utgangspunkt for en superdigg lunsj eller lett middag. Ulike salatkombinasjoner er som jeg har nevnt før det jeg spiser aller mest av til både lunsj og middag. Denne freeshe utgaven er full av deilige smaker og konsistenser. La deg inspirere og lag din egen #happybowl!

Happyfoodstories ''happy-bowl''

1 porsjon

1 stor / 2 små gulrøtter, i tynne skiver
1 ts dijon-sennep
1 ts sitronsaft
1 ts olivenolje
1 ts honning
1 ss eplesidereddikpepper

1 liten rødbete, skrelt og revet
1/2 boks grønne linser
en god neve brokkolibuketter
ca 100 g soyabonner / edamamebønner (evt erter)
2 økologiske egg
1/4-1/2avocado, avh av str
evt sesamfrø + pesto til servering

Begynn med å røre sammen alle ingrediensene til dressingen. Skrell gulrøtter og skjær i tynne skiver, som du så vender inn i dressingen og lar stå å godgjøre seg mens du lager resten av salaten.

Skrell rødbete og riv den på et rivjern. Vend sammen linser og finrevet rødbete. Gi brokkoli og edamamebønner / erter et raskt oppkok. Stek eggerøre av de to eggene ved å vende dem sammen i en varm stekepanne. Fordel rødebete- og linseblanding, brokkolibuketter, edamamebønner, marinerte gulrøtter og eggerøre i en bolle. Topp med skiver av en avocado + pepper og sesamfrø. Litt pesto smaker også nydelig til, men er ikke et must. Spis og nyt en bolle til å bli happy av!

PS: Husk at du fortsatt finner boken min i alle nettbokhandler, og fra denne uken av også i de aller fleste bokhandler! Jeg gleder meg til å høre hva dere synes!

Boken kan blant annet bestiller her!

nav.pagination {display;}
En fresh start: Grønn salat m. linser & brokkoli + sennepsdressing

En fresh start: Grønn salat m. linser & brokkoli + sennepsdressing

Myke julekjeks m. dadler & aprikos

Myke julekjeks m. dadler & aprikos