HFSlogo2.jpg
KONKURRANSE: Vinn en utgave av kokeboken min ''REN, GLAD MAT''!

KONKURRANSE: Vinn en utgave av kokeboken min ''REN, GLAD MAT''!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! TUSEN TAKK FOR FINE ØNSKER OG GOD DELTAKESLE!

Kokeboken min ''REN, GLAD MAT'' har vært å finne i alle bokhandler siden januar. Jeg håper noen av dere har skaffet dere et eksemplar - legg gjerne igjen en kommentar og si hva du synes. Jeg er nysgjerrig på om dere har funnet dere en favorittoppskrift! 

Jeg har nå lyst til å dele ut et par eksemplarer til to av dere trofaste lesere! Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget med navn, mailadresse og en kommentar på hva slags oppskrifter du ønsker deg mere av her på happyfoodstories i tiden fremover! Jeg trekker ut to vinnere ila neste uke!

OM BOKA:

Sunt - godt - enkelt!

Ren, glad mat inneholder 80 fristende oppskrifter fra den populære bloggen happyfoodstories.com.

Å velge ren mat vil si å velge mat du enkelt kan se hva er: mat i sin opprinnelige form som er lite bearbeidet, med få tilsetningsstoffer. Et kosthold basert på ren mat er et kosthold med mye grønnsaker og frukt, sunt protein og fett fra fisk og frittgående, glade dyr. Det inneholder minimalt med raffinert sukker, salt og dårlig fett.

Det går faktisk an å ha et kosthold der du velger bort den industriproduserte ferdigmaten og lager all mat selv fra bunnen av, uten at det tar mye tid. I denne boka viser Hanna Fjeldheim Dale hvordan du lager enkle og fargerike retter for hele uka og alle anledninger. Her er frokostretter, salater og småretter, supper og gryter, middagsretter, tilbehør, desserter, bakst og søtsaker.

ANMELDELSE I KK:

Vekk med halvfabrikata, tilsetningsstoffer og næringsfattig mat. I år vil vi spise sunnere og bedre, og lage mer fra bunnen av. Dale holder på med en mastergrad om klinisk ernæring, driver matbloggen Happyfoodstories.com, og er dermed den rette å vende seg til for hjelp. Her er all slags mat, også oppskrifter for kakemonsen, og nivået er slik at selv du som ikke vet opp ned på en rødbete, kan få det til.

Er du nysgjerrig på innholdet og vil ta en smugtitt kan du bla i boka HER:

https://issuu.com/kaggeforlag/docs/ren__glad_mat

Bildene i boken er tatt av fotograf Morten Brun, og min flinke redaktør var Solveig Øye. Vil du kjøpe boken, finner du den i alle nettbokhandler og bokhandler i hele Norge!

MERK: Dette innlegget er skrevet i samarbeid med forlaget J.M. Stenersen.

#reklame #egenreklame

nav.pagination {display;}
Salat m. ristede kikerter, ovnsbakte grønnsaker, appelsin & chévre

Salat m. ristede kikerter, ovnsbakte grønnsaker, appelsin & chévre

Gulrotscones m. havre & yoghurt

Gulrotscones m. havre & yoghurt