HFSlogo2.jpg
Grønn pasta m. søtpotet & kokosmelk

Grønn pasta m. søtpotet & kokosmelk

Denne grønne pastaretten er perfekt rask hverdagsmiddag. Full av fine farger, smaker og næringsstoffer. Kokosmelken er kanskje et litt uvant tilskudd til en klassisk pastarett, men den gjør retten herlig kremet og tilfører en deilig, mild kokossmak, som passer utmerket sammen med alle de grønne grønnsakene. Du kan selvfølgelig bytte ut grønnsakene ut i fra hva du har tilgjengelig. Pastaretten passer også utmerket som tilbehør til laks!

Grønn pasta m. søtpotet & kokosmelk

4 porsjoner

4 fedd hvitløk
1 gul løk
1 chilli
ca 10 små sjampinjong
1 squash
200 g erter
200 g frossen spinat
1 stor søtpotet
400 ml kokosmelk (1 boks)
1 ts provancekrydder / basilikum el.
1 krm karri
olivenolje
salt + pepper

ca 300 g pasta etter ønske, jeg brukte grønnsakspasta

Begynn med å skrelle søtpoteten, skjære den i biter og koke dem mør i lettsaltet vann. Kok pasta for seg etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk, chilli og løk og stek gyllent i litt olje. Tilsett resten av grønnsakene, og stek til alt er mykt. Tilsett så kokosmelk og ferdig kokt søtpotet i biter, og rør tilslutt inn pastaen.  Smak til med krydder.

nav.pagination {display;}
Favorittfrokost: Havregrøt m. banan, pære & ristede valnøtter

Favorittfrokost: Havregrøt m. banan, pære & ristede valnøtter

Hverdagsfavoritt: Middagsbolle m. ovnsbakte grønnsaker, ris, linser & grønne bønner m. sennepsdressing

Hverdagsfavoritt: Middagsbolle m. ovnsbakte grønnsaker, ris, linser & grønne bønner m. sennepsdressing