HFSlogo2.jpg
Favorittilbehør: Ovnsbakte søtpotetbiter m. sesamolje

Favorittilbehør: Ovnsbakte søtpotetbiter m. sesamolje

Innlegget er sponset.

Det er få ting jeg spiser ofte som ovnsbakt søtpotet. Det tror jeg de aller fleste av dere, som har fulgt med happyfoodstories en stund, har fått med seg. Nå skal jeg gi dere oppskriften på en ovnsbakt søtpotetvariant med en veldig spennende og smakfull vri, som passer utmerket som tilbehør til det aller meste. Nemlig ovnsbakt søtpotet med sesamolje! Ha søtpotetbitene i salatbollen, server som tilbehør til kjøtt, fisk eller fugl, bruk som fyll i taco, vårruller eller vegetar-sushi, eller spis som snacks helt alene. Mulighetene er uendelige. Jeg har brukt sesamolje fra International Collection. Sesamoljen gir søtpotetene en fyldig og rik smak, som er veldig tilfredsstillende. Enkelt, raskt og veldig, veldig digg!

Ovnsbakte søtpotetbiter m. sesamolje

Som tilbehør til 4 pers

2 store søtpoteter
2 ss sesamolje fra International Collection (se link)
1 ss olivenolje
2 ss sesamfrø
2 ts honning
salt + pepper

Skrell søtpotetene og del dem i terninger på ca 2x2 cm. Vend sammen sesamolje, olivenolje og honning. Ha bitene i en bolle og vend dem godt i sesammarinaden. Ha så søtpotetbitene over på en bakeplate og dryss over litt salt og pepper. Bak i ovnen på ca 200 grader i ca 20 minutter, til søtpotetbitene er myke og gyldne. Spis og NYT.

Innlegget er sponset, og skrevet i samarbeid med Oluf Lorenzen, som er leverandør av International Collection’s produkter i Norge. 

nav.pagination {display;}
OPPSKRIFT FRA REN, GLAD MAT: Gulrotkake m. kokoskrem

OPPSKRIFT FRA REN, GLAD MAT: Gulrotkake m. kokoskrem

Smak av vår: Grønn salat m. fullkornsris, asparges, blåmuggost & ristede valnøtter

Smak av vår: Grønn salat m. fullkornsris, asparges, blåmuggost & ristede valnøtter