HFSlogo2.jpg
Kald grønn supersuppe m. spinat, mandler & avocado

Kald grønn supersuppe m. spinat, mandler & avocado

Denne irrgrønne greia her er en slags fusjon mellom suppe og smoothie, og faller under kategorien "ting man spiser når man føler for en skikkelig grønnsaksboost"! Dvs ikke det du spiser når du virkelig skal kose deg, men heller når du trenger litt lett og grønt påfyll (det kan jo forekomme innimellom!) Jeg er ikke så fan av begrepet detox, men det kan nok hevdes at du om ikke annet føler at kroppen din smiler innvendig av dette påfyllet:) Suppen funker som en rask lunsj / mellommåltid, og er også tipptopp som en liten forrett på en varm dag! Prøv også gjerne å blande inn litt koksmelk for en mer kremet variant, hvis det frister. Jeg toppet med sriracha (chillisaus) fordi jeg har dilla på det om dagen. Kombo grønn suppe og superspicy topping var digg. 

Kald grønn supersuppe m. spinat, mandler & avocado

1 stor porsjon / 2 til forrett

en god neve fersk spinat
3 buketter blomkål
3 stenger stangselleri
1/2 avocado
15 mandler
2 dl kald vann (evt noe kokosmelk)
1 klype salt
pepper

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du har en jevn suppe med ønsket konsistens. Juster evt med mer vann. Smak til med salt og pepper. Topp med en god olivenolje, chriracha og evt friske krydderurter.

nav.pagination {display;}
Sommerdessert fra REN, GLAD MAT: Ovnsbakt sommerfrukt

Sommerdessert fra REN, GLAD MAT: Ovnsbakt sommerfrukt

Pasta m. honning- & balsamicobakte grønnsaker, halloumi & grønnkålpesto

Pasta m. honning- & balsamicobakte grønnsaker, halloumi & grønnkålpesto