HFSlogo2.jpg
Happy ovnsbakte rotgrønnsaker!

Happy ovnsbakte rotgrønnsaker!

Innlegget er sponset.

Er det en ting jeg aldri blir lei av, så er det ovnsbakte rotgrønnsaker. De er gode alene som en enkel middag, som tilbehør til div annen mat og som perfekt ingrediens i alle slags lune salater. Det fine med ovnsbakte grønnsaker er at du kan slenge sammen det du måtte ha av halvgamle grønnsaksrester nederst i kjøleskapet, og det blir bra uansett. Det eneste du trenger er en god olivenolje og litt digg krydder! Disse grønnsakene har fått følge av en økologisk krydderblanding fra Mill & Mortar, som heter noe så passende som "Happy Roots"! Blir ikke mer perfekt enn det, spør du meg! Blandingen består av hvitløkspulver, rosmarin, hvite sesamfrø, sar, chilliflak, oragano, timian og basilikum, hvilket utgjør en helt nydelig kombo sammen med lune, ovnsbakte grønnsaker. Happy resultat, rett og slett! La deg inspirere til å kombinere ulike grønnsaker og digg krydder til fargerik, næringsrik og velsmakende middagstilbehør. Jeg serverte med villris, blåmuggost og en enkel grønn salat med sennepsdressing.

Happy ovnsbakte rotgrønnsaker

tilbehør til 4

1 stor søtpotet
6 gulrøtter
4 mellomstor poteter
1 stk rød paprika
2 stk rødløk

olivenolje
Happy Roots krydderblanding fra Mill & Mortar (se link)
olivenolje
salt + pepper

Del grønnsakene i passe store biter og ha alt på en bakeplate. Ringle over godt med olivenolje og krydder. Bak i ovnen på 200 grader (gjerne varmluft) i ca 20 minutter, til alle grønnsakene er myke og gyllende. Spis og nyt med ønsket tilbehør!

Innlegget er sponset, og skrevet i samarbeid med Oluf Lorenzen, som er leverandør av Mill & Mortar´s økologiske krydderblandinger i Norge. 

nav.pagination {display;}
Grønn quinoasalat m. ovnsbakt aspargies + sesamlaks

Grønn quinoasalat m. ovnsbakt aspargies + sesamlaks

Gratinert brie m. honningvalnøtter & eple

Gratinert brie m. honningvalnøtter & eple