HFSlogo2.jpg
Tilbehør: Ovnsbakt søtpotetrose

Tilbehør: Ovnsbakt søtpotetrose

Denne lille retten er utrolig fin å se på, og overraskende enkel å lage. En ny søtpotetfavoritt, kanskje? Jobben blir veldig mye enklere hvis du har en mandolin (kjøkkenredskap som skjærer grønnsaker i tynne skiver), men det går også fint å bruke en skarp kniv og dele søtpoteten i tynne skiver. Formen passer perfekt som tilbehør til det meste, og den er enkel å imponere med fordi den ser så fin ut. Perf som tapasrett eller tilbehør til det aller meste!

Ovnsbakt søtpotetrose

en rund paiform

2 store søtpoteter
olivenolje
salt + pepper
provancekrydder el
evt parmesan

Del søtpotetene i så tynne skiver som mulig, enten med kniv eller med mandolin. Ringle godt med olivenolje i bunnen av formen. Spre skivene med søtpotet utover i en vifteform til de dekken er hel runde, og fortsett helt til du har fylt opp formen helt. Ringle over godt med olivenolje, salt, pepper og annet krydder etter ønske. Bak formen i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter, til søtpoteten er gyllen og myk. For en sprø skorpe kan du raspe over litt parmesan og la den stå i 3 minutter til. Server med ønsket tilbehør, dette passer til nesten alt!

nav.pagination {display;}
Fav Tex-Mex bowl!

Fav Tex-Mex bowl!

Squash- & tomatsalat med speilegg

Squash- & tomatsalat med speilegg