HFSlogo2.jpg
Havre- og peanøttkjeks + NYTT DESIGN!

Havre- og peanøttkjeks + NYTT DESIGN!

Jeg har ENDELIG fått surret meg til å gjøre noe med designet på happyfoodstories, som det siste året ikke har fungert helt optimalt. Nå finner dere en skikkelig oversikt over alt innholdet delt i ulike kategorier under "oppskrifter". Håper dere liker det, og at det gjøre det enklere å finne frem til det du er på utkikk etter. Legg veldig gjerne igjen en liten hilsen hvis du har noen meninger om endringene, jeg blir SÅ glad for tilbakemelding! 

Feirer nytt (og forhåpentligvis bedre) bloggdesign med denne oppskriften på digge havre- og peanøttkjeks! Enkle å lage og perf til kaffen, som mellommåltid og/eller ettermiddags-snacks. Bruk gjerne annet nøttesmør enn peanøtt, feks mandel eller cashewsmør, for en annen variant, eller tilsett feks rosiner eller annen tørket frukt / bær.  

Havre- og peanøttkjeks

ca 9 kjeks

3 dl havregryn
3 dl havremel (eller annet mel etter ønske)
1 krm salt
1 ts kanel
1 ts bakepulver
en god neve valnøtter

2 ss peanøttsmør
2 ss smør
3 ss honning
0,5-1 dl kokende vann

Mal halvparten av havregrynet til mel, og vend sammen alle tørre ingredienser i en bakebolle. Smelt smøret og rør inn peanøttsmør, honning og 0,5 dl kokende vann i smeltet smør, slik at alt løser seg opp til en jevn rør. Vend så røra inn i det tørre. Juster evt med mer vann, til du har en fast deg du kan forme til kuler. Form kuler på str med en litt stor ping-pong ball med hendene, og press ut flate kjeks på en bakeplate. Stek midt i ovnen på 175 grader i 10-15 minutter. Oppbevar i en tett boks. 

nav.pagination {display;}
Ovnsbakt omelett med grønnsaker

Ovnsbakt omelett med grønnsaker

Indisk tomatgryte med kikerter & poteter

Indisk tomatgryte med kikerter & poteter