HFSlogo2.jpg
Bananbrød-muffins med eple

Bananbrød-muffins med eple

Disse muffinsene er på en måte muffins-utgaven av bananbrødet. Supre som lunsj og kaffekos, eller rask mat/frokost i farta. Dette er mer matmuffins enn veldig søte dessertmuffins, og derfor egner de seg fint til både frokost, lunsj og kvelds. Tilsett gjerne feks gulrot og blåbær i tillegg, for en annen variant. 

Bananbrød-muffins med elpe

12 stk

5 dl havregryn
1 dl mandler
2 dl grovt speltmel
1 klype salt
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
1 ts allehånde
1 krm ingefær

2 modne bananer
150 g dadler
50 g smør
2 dl yoghurt naturell
1-2 dl melk
2 egg

2 epler
1 banan til pynt

Mal mel av havregryn og mandler i en food-prosessor. Vend sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Ha alle våte ingredienser i en mikser og miks til du har en jevn røre. Vend sammen vått og tørt. Riv to epler og vend inn i deigen. Fordel i 12 stk muffinsformer og topp hver muffins med noen skiver banan. 

nav.pagination {display;}
Lun potet- & aspargessalat med laks

Lun potet- & aspargessalat med laks

Sesamlaks med lun grønnkålsalat

Sesamlaks med lun grønnkålsalat