HFSlogo2.jpg
Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge

Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge

Her kommer inspirasjon til enkel og sunn hverdagsmat, som er lett å slenge sammen på under halvtimen. Jeg lager ofte ulike salater som tilbehør til fisk, og her er det bare å bruke det du har tilgjengelig. Når man lager mat bare til en person, er det greit å bare bygge salaten på tallerkenen, lager du til fler kan du legge alt i en bolle eller på et større fat. Oppskriften er egentlig ikke en oppskrift, bare en liten liste over hva jeg brukte, så kan du la deg inspirere ut i fra det. Jeg tar ofte utgangspunktet i en grønnsak jeg har lyst på, og lager salaten ut i fra det. Denne gangen hadde jeg seifilet og ferske grønne bønner som utgangspunkt. Bønnene trenger absolutt ikke å være ferske (selv om det jo

er

det beste), det funker like fint med frosne bønner. Denne typen salater er også en gjennganger til laksemiddager. La deg inspirere:

Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge

1 posjon

seifilet

1 ss pesto

tre gode never salat, jeg blandet hjertesalat og spinat

ca 120 g ferdigkokte røde / grønne linser (kok selv, eller kjøp ferdig på boks)

en neve bønnespirer

en god neve grønne bønner, kokt

olivenolje

salt og pepper

Bre pesto utover fisken, og stek i ovnen ved 220 grader i 20-25 min. Gi bønnene et lett oppkok. Linser er enkelt og billig å koke selv, men like greit å kjøpe ferdigkokte på boks. Fordel alle ingrediensene til salaten på en tallerken eller et fat. Ringle over olivenolje, salt og pepper. Server salaten med den ovnsbakte fisken. Lettvin og sunn mat på 1 - 2 -3!

nav.pagination {display;}
Sjokoladekake med en happy hemmelighet

Sjokoladekake med en happy hemmelighet

Grønn suppe med erter og brokkoli

Grønn suppe med erter og brokkoli