HFSlogo2.jpg
GOD PÅSKE: påske-godis-kuler m. dadler, aprikos & kokos

GOD PÅSKE: påske-godis-kuler m. dadler, aprikos & kokos

Påsken er tiden for mye digg mat, og kanskje spesielt mye digge søtsaker. Derfor tenkte jeg at det i den anledning kunne passe med en liten påske-utgave av favoritt-godis-kulene mine med mandler og dadler som base. Jeg har tidligere gitt dere oppskriften på både

daddelkuler med kokos og lakris

 og 

sjokoladekuler

. Disse fikk et tilskudd av aprikos, som gav dem både en fin og gyllen påskefarge, og en frisk smak. Perfekt som snacks i sekken på skituren, når du trenger litt rask superenergi, eller ved siden kaffekoppen i solveggen på fjellet. Men du; husk og spis nok av påskesjokolade i tillegg, det er jo tross alt påske bare en gang i året!

Påske-godis-kuler m. dadler, aprikos & kokos

Ca 14 stk

1 dl mandler

3 ss havregryn

3 ss kokosmasse (tørket kokos)

1 klype havsalt

12 tørkede aprikoser

16 små dadler

Finhakk aprikoser og dadler, og fjern stenene i dadlene. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller sterk blender, og miks det hele til en fin masse. Konsistensen er litt smuldrete, men deigen skal være mulig å klemme sammen til kuler når du former den med hendene. Form ca 14 små kuler, og oppbevar dem i kjøleskapet. Holder se fint en god stund. Nytes best med sol på nesa og kaffekoppen i hånden. God påske, alle sammen!

nav.pagination {display;}
Lune lefser m. røkelaks, kremost & vårløk

Lune lefser m. røkelaks, kremost & vårløk

Spinatomelett m. cottage cheese & freesh salat

Spinatomelett m. cottage cheese & freesh salat