HFSlogo2.jpg
De beste julegavene lager du selv!

De beste julegavene lager du selv!

Gjør juletiden snillere med både lommebok og miljø, og lag gavene selv! Det er både mer stas å gi og å få hjemmelagede gaver, spør du meg. Diverse kjeks og julekaker er alltid perfekt å gi bort til besteforeldre, onkler og tanter, for ikke å snakke om glass med hjemmelaget granola. Eller hvorfor ikke gi bort et glass med hjemmelaget sauerkraut, hvis du har noen i familien som vet å sette pris på slikt? Et gavekort på en hyggelig middag eller lunsj er også en helt topp gave. Mulighetene er mange, og her kommer noen tips fra meg, i håp om å inspirere til en litt mer miljøvennlig og bærekraftig jul!

PS: For å reklamere litt for meg selv - Kokeboken min REN, GLAD MAT finnes fortsatt til salgs i de fleste bokhandler og på nett! Den er finfin som julegave til de du vil inspirere til å spise litt grønnere og mer plantebasert! Kjøp feks her.

DE BESTE SPISELIGE JULEGAVENE:

brentemandler2.jpg

Brente kokos-mandler

Oppskrift her.

granola1.jpg

Hjemmelaget granola

Oppskrift her.

sauerkraut1.jpg

Fermentert kål / Saukerkraut

Oppskrift her.

julesjokolade3.jpg

Den beste julesjokoladen

Oppskrift her.

paneer-curry4.jpg

Invitasjon til indisk aften

Oppskrift her.

nav.pagination {display;}
Litt smartere julebakst

Litt smartere julebakst

Fermentert kål (sauerkraut)

Fermentert kål (sauerkraut)