HFSlogo2.jpg
Litt smartere julebakst

Litt smartere julebakst

Den tradisjonelle julebaksten er som regel den aller beste, og personlig må jeg ha mammas hjemmelagede marsipan for at det skal bli ordentlig jul. Ønsker du å lage noen litt andre alternativer i tillegg til de tradisjonelle julebakst-oppskriftene, har du en liten oppsummering av mine favorittoppskrifter på litt smartere julebakst, snacks og søtsaker fra arkivet her. Havrepepperkakene er nydelige med ost, og lakriskulene er en evig favoritt!

pepperkaker2.jpg

Havrepepperkaker

lussekatter1.jpg

Lussekatter

superkuler2.jpg

Lakriskuler

julekjeks3.jpg

Myke julekjeks med aprikos

nav.pagination {display;}
Torskekrem: Perfekt tapas eller pålegg til julebrunchen

Torskekrem: Perfekt tapas eller pålegg til julebrunchen

De beste julegavene lager du selv!

De beste julegavene lager du selv!